Otvorena prva Mi (Xiaomi) prodavnica u Srbiji

Otvorena prva Mi (Xiaomi) prodavnica u Srbiji
uz veliki broj kupaca i brojne poznate ličnosti

Sloboda Mićalović, Viktor Savić, Anastasija Grujić, Darija Vračević i drugi podržali su otvaranje Xiaomi prodavnice u Ušće Shopping Center u Beogradu. Prodavnica nudi najširi spektar proizvoda od mobilnih telefona preko pametnih kućnih uređaja do električnih skutera

 Beograd – 15.03.2019 – Uz brojne posetioce koji su čekali u redu da bi kupili Xiaomi proizvode uz velike popuste, vrata prvog Mi Store u Srbiji zvanično su otvorena u petak, 15.03. u Ušće Shopping center. Otvaranju je prisustvovao veliki broj zvanica, poslovnih partnera, medija ali i poznatih ličnosti i influencera kao što su Sloboda Mićalović, Viktor Savić, Anastasija Grujić, Diana Morić, Sofija Grijak, Vojislav Perić i mnogi drugi.

Povodom otvaranja, Xiaomi je pripremio velike popuste i akcije pa su tako svi koji su čekali u redu od ranog jutra bili u prilici da kupe željene mobilne telefone ili kućne uređaje sa čak do 40% popusta, dok je prvi u redu bio u prilici da kupi bilo koji mobilni telefon po ceni od 1 dinar.

U ekskluzivnom prostoru na drugom spratu Ušće Shopping Center svi zainteresovani mogu da pogledaju čitav prodajni protfolio kompanije Xiaomi koji se po ponudi ne razlikuje od onoga što kupci mogu da pronađu u radnjama u Parizu, Beču, Londonu i drugim gradovima. Tu su pre svega mobilni telefoni po kojima je Xiaomi najpoznatiji, ali i drugi proizvodi poput pametnih usisivača, osveživača vazduha, bluetooth ketlera i električnih skutera.

Nakon sečenja trake koja je simbolično objavila otvaranje radnje, direktor kompanije PC Centar, Darko Gajić, koji je i distributer Xiaomi za teritoriju Srbije, pozvao je okupljene da uđu u zvanično otvorenu prodavnicu i razgledaju proizvode. “Srećan sam što je i Beograd sa Mi Store postao deo velike svetske porodice prodavnica koja je ujedno i nosilac ginisovog rekorda za najveći broj prodavnica otvorenih u isto vreme!” Otvaranju prodavnice prisustvovala je i delegacija kompanije Xiaomi.

Prodavnica se nalazi u UŠĆE Shopping Center na drugom spratu i radi svakog dana kao i vikendom od 10 do 22h.