Battlefield V će biti otkriven danas!

 

Novu igru će predstaviti sam razvojni tim, na čelu sa komičarem Trevorom Noahom, koji nam je poznat iz emisije Daily Show na Comedy Centralu.
Razvojni studio i programeri obećavaju do sada neviđene multiplejer momente ogromnih razmera sa novim multiplejer modovima igranja. Battlefield V će imati singlplejer mod igranja gde nam se vraćaju War Stories, koje će nam pružiti odlične priče.
Novi Battlefield takože nosi i adekvatno vizuelno iskustvo sa zapanjujućim okruženjima i ratištima, koja će produbiti interakciju igrača sa okruženjem i samom igrom, a objavljeno je još da nas očekuju i promene u gejmpleju.

Linkovi ka livestream prenosu:

May 23 at 1 PM PT / 4 PM ET / 10 PM CEST:

  • Battlefield Homepage
    https://www.battlefield.com
  • YouTube
    https://www.youtube.com/battlefield
  • Twitch
    https://www.twitch.tv/battlefield
  • Mixer
    https://mixer.com/battlefield