COCO SE PRIDRUŽUJE CRASH-U U CRASH BANDICOOT N. SANE TRIOLOGIJI

 COCO SE PRIDRUŽUJE CRASH-U U CRASH BANDICOOT N. SANE TRIOLOGIJI

 Po prvi put fanovi će biti u mogućnosti da u sve tri igre igraju sa Crash-ovom sestrom.

                

SANTA MONICA, Calif.13. Jun 2017. – Veliki povratak vaših omiljenih torbara iz Crash Bandicoot™! Activision Publishing, Inc., koja je u vlasništvu Activision Blizzard-a, Inc. (NASDAQ: ATVI) najavila je da će po prvi put ihgrači imati mogućnost da igraju sa Crash-ovom pametnom I živahnom sestrom, Coco, u Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. U Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, igračima će biti pružena vizuelno zadivljujuća, nostalgična igra kao  Crash ili Coco, I to u sve tri igre: Crash Bandicoot™, Crash Bandicoot™ 2: Cortex Strikes Back i Crash Bandicoot™ 3: Warped. E3 posetioci će imati priliku da vide slavni dvojac ako posete N. Sane Crash Experience u lobiju  South Hall-a, gde će Activision predstaviti Crash Bandicoot fanovima.

“Veoma smo uzbuđeni jer smo pružili mogućnost igračima da igraju sa Coco, I to u sve tri igre Crash Bandicoot N. Sane Trilogy,” kaže Jennifer Oneal, glavni menadžer u Vicarious Visions-u. “Ona nije samo Crash-ova mlađa  sestra, nego karakter na koji se može osloniti. Naša vizija je bila kreiranje Coco za Crash fanove I nove igrače, I mislimo da će je igrači zavoleti.”

U remasterovanoj Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Coco se uz pomoć Time Twister-a vraća kroz vreme kako bi pomogla Crash-u u avanturama. Igrač ima mogućnost da bira sa kojim će od ova dva karaktera igrati. Oba karaktera imaju N. Sane set specijalnih napada – svako u svom stilu!  Fanovima će se dopasti animacija, kao I svi novi pokreti.

“Activision je poslao skoro gotovu remasterovanu Crash triologiju u Naughty Dog, I odigrao sam sve tri igre,” kazao je Evan Wells, direktor, Naughty Dog. “Vicarious Visions je zadržao dušu originalne igre I doneo novine u skladu sa današnjim vizuelnim standardima, kao I brojne nove mogućnosti koje čine igru zanimljivijom.”

Fanovi će biti oduševljeni da vide svoje omiljene likove iz 90-ih u potpuno novom remasterovanom ruhu. Vicarious Visions je napravio Crash Bandicoot N. Sane Trilogy za PlayStation 4 I poboljšao animaciju, osvetljenje, teksturu .

Analogni stik, kao I čekpoint sistem će olakšati igru novim igračima. Poboljšani bonus I vremenski ograničeni  nivoi u ovoj epskoj triologiji pružaju novu vrstu izazova. Takođe, putem onlajn tabele, igrači će moći da prate kako svoju poziciju, tako I poziciju prijatelja ili drugih igrača širom sveta.

Activision i Vicarious Visions su ispoštovali Crash tradiciju, uključujući potpuno remasterovan saundtrek sa svim zvukovima didgeridua, ksilofona, kao I nove dijaloge za koje su glasove pozajmili glumci koji su se pojavili već u originalnim Crash Bandicoot igrama, uključujući Jess Harnell, Lex Lang, Debi Derryberry..

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy će se pojaviti u prodaji  30. juna  2017, a trenutno je dostupno preorderovanje za PS4 i PS4 Pro. Za više informacija o Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, posetite  www.crashbandicoot.com ili pratite @CrashBandicoot na Twitter-u, Facebook-u I Instagram-u.

FACT SHEET

KARAKTERISTIKE:

  • Bandicoot se vratio – Lik koji je definisao celu jednu generaciju se vratio bolji nego ikad u remasteru originalne trilogije: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back i Crash Bandicoot 3: Warped.

 

  • Coco – Po prvi put, Crash-ova pametna mlađa sestra, Coco, će biti dostupna za igru. Fanovi će moći da biraju da li će igrati kao Crash ili kao Oba lika imaju N. Sane set specijalnih napada – svako u svom stilu!

 

  • Sada I za PS4 Pro HD Crash Bandicoot N. Sane Trilogy donosi potpuno novo osvetljenje, animaciju, I novu zapanjujuću sinematiku “N. Hanced Fur-K” i PS4 Pro HD. Nova animacija, vizuelni efekti i detalji u okruženju pružaju ugodnu avanturu kroz Wumpa Island!

 

  • Zvuk – Nova kolekcija ima potpuno remasterovan saundtrek, koji sadrži sve već dobro poznate zvukove.!

 

  • Originalna priča, nova tehnologija – Analogni stik I sistem za čekpoint I sejv igre čine ovu avanturu jednostavnijom. Takođe, poboljšani bonus I vremenski ograničeni nivoi, kao I tabela vodećih igrača čine ovu trilogiju još izazovnijom.

 

  • Nova sinematika – Sinematika je takođe pažljivo odrađena. U intru igre, prikazani su zlikovci, Dr. Neo Cortex i Dr. Nitrus Brio, koji pokušavaju da pretvore Crash-a u zlog mutanta, ali im ne ide po planu!

 

  • Say What? – Fanovi Crash Bandicoot igre će čuti dobro poznate glasove u novim dijalozima koji trilogije, uključujući Jess Harnell, Lex Lang i Debi Derryberry.

 

ORIGINALNA PRIČA:

  • Crash Bandicoot – Neo Cortex planira da preuzme upravljanje svetom, tako što će stvoriti genetički modifikovane životinje da se bore umesto njega. Kako bi stvorio svog miljenika, Cortex kidnapuje životinje; Crash-ova devojka je jedna od njegovih žrtava. Preuzmite kontrolu nad Crash-om u 30 nivoa ove intenzivne akcije na tri različita australijska ostrva. Samo igrač može pomoći Crash-u da spasi životinje, svoju devojku I porazi Dr. Cortex-a.

 

  • Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back – Zli Dr. Neo Cortex se vratio…ovaj put da spasi svet? Traži pomoć od svog neprijatelja Crash Bandicoot-a? Da li je to samo plan kako bi namamio Crash u Cortex-ov sledeći eksperiment? Da li će Crash pobediti ili će se pridružiti Cortex-ovom zoološkom vrtu? Veći 3-D prostor, poboljšana animacija I plejada zanimljivih likova – naš heroj Crash kliza, jaše rodeo I džet-pekuje u prostoru bez gravitacije I nastavlja avanturu Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back – Ovaj put nema šale!

 

  • Crash Bandicoot Warped Vratio se…I da, spreman je! Potpuno nova avantura! Potpuno novi stil gejmplej akcije – ronjenje, vožnja motora I jahanje bebe T-Rexa I vožnja aviona! Igrajte sa Coco! Galopirajte duž Kineskog zida na tigru, vozite jet-ski I doživite još puno iznenađenja! Pokažite svoje veštine u Super-charge Body Slam, Super Slide, Double Jump, Death-Tornado Spin I u Laser-Guided Bazooka. Novi neprijatelji, uključujući Big Boss, Uka Uka, N. Tropy, Dingodile I naravno, povratak omiljenih kao što su N. Gin i Tiny. Više akcije. Više zabave. Više puzli I tajnih nivoa. A, mislili ste da ne može bolje!

 

Izdavač:                     Activision Publishing, Inc.

Developer:                 Vicarious Visions

Platforme:                  PlayStation® 4 i PlayStation® 4 Pro computer entertainment systems

Datum izlaska:          30. jun, 2017; dostupno preorderovanje

PEGI rang:                Na čekanju

Jezici:                                      Engleski, Francuski, Italijanski, Nemački, Španski I Japanski

Vlasnik:                     www.activision.com/presscenter