Dopunjen spisak svih predstojećih X-Men filmova!

Sećate li gomile X-Men filmova koji se, navodno, ekranizuju, a mi o njima još uvek ništa ne znamo, poput ,,Gambita”? E, pa to se promenilo, jer smo došli do spiska svih (za sada) potvrđenih filmova o Iks-Ljudima, pa, da pogledamo:

3. MART 2017 – LOGAN

Ovo znamo, o ovome smo pisali milion puta, ali, bilo je u sklopu spiska.

 

THE NEW MUTANTS

Jedino što se za sad zna o ovom filmu jeste da ga režira Džoš Bun, da su pisci scenarija Džoš Bun i Kris Klermont, kao i da je jedan od potvrđenih glumaca Džejms Makavoj.

 

X-MEN: SUPERNOVA

O ovom filmu se pročulo tek nedavno, tako da se o njemu skoro ništa ne zna. Mnogi se nadaju da će ovo biti bolja verzija sage o Mračnom Feniksu.

 

GAMBIT

E, o ovome se dugo nije pisalo. Mnogi smatraju da, pošto će ,,Logan” biti poslednji film o Vulverinu, X-Men univerzumu će biti potrebno novo ,,zaštitno lice”, pa bi Čening Tejtum mogao biti savršena zamena. Pored njega će se naći glumica Lea Sejdu kao Bella Donna. Međutim, ovaj film se našao u mnogim problemima:  režiser Dag Liman ga je napustio, produkcija nikako da objavi tačan datum izlazka, a priča se i da ni scenario nije u najboljem stanju. Mi im želimo sve najbolje!

 

X – FORCE

Iako je režiser Džef Vadlou dobio odobrenje za ovaj film od jednog od tvoraca ovog stripa, Roba Lajfelda, izgleda da ga je on i napustio. Dalja sudbina ovog filma je nepoznata.

 

X-MEN 7 – ?

Iako su kružile priče da će snimanje ovog filma početi na početku 2017. godine, ovo je malo verovatno.