“Bangarang” – Priča o Rufiou pre Kuke

“Bangarang”

Ako se sećate Spilbergovog filma “Kuka” iz 1991, onda se verovatno sećate i Rufioa…

Nedavno je pokrenut Kickstarter projekat ekipe koja želi da napravi kratak film pod nazivom “Bangarang” koji bi trebao da ispriča priču o Rufiou, pre mokavka i Nedođije, pre nego što je postao Pan.

Rofus je trinaestogodišnji dečak koji je predodređen za velike stvari. Nakon što je njegova majka bila primorana da ga ostavi u sirotištu, on i njegova ekipica najboljih drugova sačinjena od: Jamajčana Đulanija, i Ele – latinoamerikanke svetlih očiju, pokušavaju da nađu način da pobegnu od njegove zle sudbine.

Priča je razvijana unatraške od onoga što je već postavljeno u filmu “Kuka”. Film će se potruditi da odgovori na sva pitanja koja ste imali u vezi s ovim likom. Saznaće se kako je Rufio postao vođa Izgubljenih dečaka, odakle dolazi “bangarang”, i naravno kako je dobio mohavk.

Ideja je da se napravi polučasovni igrani film, a ako budu skupili dovoljno novca razmotriće i mogućnost pravljenja drugometražnog filma. Cilj kickstarter projekta je da prikupe 30000 dolara, a trenutno su na pola puta da to i ostvare.