Potpuno novi ,,Moćni Rendžeri”…dokle više?

Od svog prvog pojavljivanja 1993. godine, ,,Moćni Rendžeri” su prošli sito i rešeto. Od momenata sa fensi mobilnim telefonima, do neuhranjenih Zordova –  viđali smo sve i svašta. Pored predstojećeg filma o ,,Rendžerima”, koji nije osvojio tako pozitivne komentare (jeste li vi videli one jadne Zordove?), postoji šansa da nas očekuje još JEDAN, sasvim novi, sega, mega, giga film o Rendžerima.

Adi Šankar, filmski producent sumnjive reputacije (svi se sećamo onog fan ributa iz 2015. godine), u intervjuu za američki portal ,,Polygon”, je dao jedan nesvakidašnji komentar. Naime, dok se hvalio predstojećom serijom koja mu je poverena, ,,Castlevania” (zar mu ništa nije sveto?), podelio je i svoju zamisao o ,,jedno j*beno mračnoj animiranoj verziji ,,Moćnih Rendžera””, koja bi predstavila prve tri sezone u sasvim novom ruhu.

Šankar je kasnije dodao kako bi u te nove ,,Moćne Rendžere” trebalo dodati nenormalne borbene scene, poput onih iz ,,Zmajeve kugle Z”, koje bi se stopile sa estetikom Rendžera. Moćni Rendžeri na steroidima?

Ove sezone su ributi izrazito u modi, ali posle određene granice, moramo da se zapitamo kad je dosta . Očigledno je da među filmskim glavešinama vlada tolika suša ideja, da je jedino što im je ostalo da razvlače dobre, stare ideje i priče. Skinu im staro ruho i nadenu im novo, fensi, šljašteće, i ono se, jadno, potpuno izgubi i zaboravi svoj identitet. Nije li  najbolje ostaviti stari klasik takav kakav je bez liftinga, kolagena i ostalih gluposti? Ah, da, kad je novac u igri, sve se menja.