Spisak svih predstojećih DC filmova!

Upravo smo došli do dopunjenog spiska svih DC filmova koji nas očekuju u naredno vreme! Hajde da ih pogledamo:

,,WONDER WOMAN” – 2. JUN

 

,,LIGA PRAVDE” – 17. NOVEMBAR

 

,,FLEŠ” – 16. MART 2018.

 

NEPOZNATI FILM – 27. JUL 2018.

Ovaj datum je prethodno bio rezervisan za ,,Akvamena”, međutim, ,,Akvamen” je pomeren za oktobar. Postojale su  spekulacije da je ovaj datum rezervisan ili za ,,Fleša”, ili za Aflekov solo film o Betmenu, ali ni ovo nije potvrđeno.

 

,,AKVAMEN” – 5. OKTOBAR 2018.

,,ŠAZAM” – 5. APRIL 2019.

NEPOZNATI FILM” – 14. JUN 2019.
Iako se spekusilalo da je ovaj datum rezervisan za ,,Ligu pravde 2”, postoji velika šansa da je ovaj datum rezervisan za ,,Gotham City Sirens”.

 

,,NEIMENOVANI DC FILM” – 1. NOVEMBAR 2019.

Iako neki smatraju da je ovo konačni datum ,,Lige pravde 2”, veće su šanse da je ovaj datum rezervisan za ,,Čoveka od čelika 2”. Ono što zasigurno znamo jeste da je rad na ovom filmu u toku. Sinopis i likovi su ostali nepoznati. Neki smatraju da će ovaj datum rezervisan za film o Lobu, ali, kao što rekoh, ništa nije potvrđeno.

,,KIBORG” – 3. APRIL 2020.

Ovo je jedno od najvećih iznenađenja. Opet ćemo imati prilike da vidimo Rej Fišera kao Kiborga u solo filmu. Pre toga ćemo imati prilike da ga vidimo u ,,Ligi pravde” i u ,,Flešu”. Drugi detalji o ovom filmu nisu poznati, ali, postoji činjenica da će dobiti nastavak sa Mladim titanima.

 

,,GREEN LANTERN CORPS” – 24. JUL 2020.


Evo još nekih DC filmova čiji datum premijere i još neki detalji su još uvek nepoznati:

,,LIGA PRAVDE 2” – DATUM PREMIJERE NEPOZNAT

 

 

,,GOTHAM CITY SIRENS” – DATUM PREMIJERE NEPOZNAT

Ono što se zasigurno zna o ovom filmu jeste da će Dejvid Ajer, reditelj ,,Odreda otpisanih”, biti zadužen i za ovo ostvarenje, kao i da će se radnja fokusirati na Harli Kvin i još jednog ženskog negativca iz DC univerzuma –  Otrovna Ajvi ili Žena – mačka.

 

,,BLEK ADAM” – DATUM PREMIJERE NEPOZNAT

,,BOOSTER GOLD”  – DATUM PREMIJERE NEPOZNAT

Potvrđeno je da će režiser ,,Fleša” i ,,Strele” Greg Berlanti biti zadužen za ovo ostvarenje. Još uvek nije poznato da li će i Blue Beetle biti prisutan u filmu.

 

,,DEDŠOT” – NIJE POTVRĐENO

Još uvek nije potvrđeno da li će ovaj film uopšte biti snimljen.

 

,,ODRED OTPISANIH 2”

S obzirom da će Dejvid Ajer, režiser ,,Odreda otpisanih”, biti zauzet filmom ,,Gotham City Sirens”, sudbina drugog dela ostaje nepoznata.

,,LOBO”

Mnogi smatraju da će ovo biti DC verzija ,,Dedpula”. Džejson Fuks, koji je impresionirao Warner Bros. scenarijom za ,,Wonder Woman”, će pisati scenario i za ,,Loba”.

 

,,DARK UNIVERSE”

Iako je Giljermo del Toro prvenstveno bio zadužen za ovo ostvarenje, njegovo mesto je preuzeo reditelj Dag Liman.

 

,,LEGION OF SEPER-HEROES”

 

,,METAL MEN”