DESTINY 2: FORSAKEN IZLAZAK IGRE OD DANAS

DESTINY 2: FORSAKEN IZLAZAK IGRE OD DANAS

Danas su nam Bungie, High Moon Studio i Activision doneli jedan od najiščekivanijih naslova ove godine, Destiny 2: Forsaken ekspanziju.

Velika ekspanzija Destiny 2 pod nazivom Forsaken je od 04. septembra dostupna za PS4 i Xbox One i X platforme, dok PC verziju ekspanzije možete naći ekskluzivno na poznatoj Battle.net®, Blizzard Entertainment’s gejming platformi.

Većina Forsaken igre se odvija u mestu zvanom „Dreaming City” tako da vodi igrače na epsko putovanje u skrivene delove našeg solarnog sistema gde se prepliću tanke linije između pravde i osvete. Sa dve potpuno nove destinacije za istraživanje (The Tangled Shore i The Dreaming City) i nova oružja, oklopi i Supers opicija za kupovinu, čine ovu velikau ekspanziju još moćniom i uzbudljivijom igrom za savladati.

Naravno tu je i potpuno nova, dugo najavljivana, završna aktivnost. Kada pređu igru igrači će imati na raspolaganju i novi kompetitivni i kooperativni mod pod nazivom Gambit, prvi od svoje vrste u Destiniju. Gambit predstavlja hibridni 4v4 mod koji spaja PvE i PvP iskustvo u objedinjenu epsku bitku, predstavljajući tako raznovrsni izazov za sve tipove gejmera I omogućavajući im da uživaju.

vortodox

Predsednik udruženja Sakurabana od njenog osnivanja, pokretač sajta geekovacha.rs, fansuber, kulturolog.